Soularit

SoulSisterz (SoulSis Oy) on perustettu vuonna 2011 kahden sielunsiskon toimesta. Katarina Lagus ja Evelina Lorek ovat yrityksen kasvot ja aivot. Eve ja Katsku ovat inspiroiva ja tarmokas naiskaksikko, joiden tavoitteena on parantaa yritysten henkilökunnan fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Soularit järjestävät ja välittävät liikunta- ja hyvinvointipalveluja yrityksille pääkaupunkiseudulla. Sovittaessa muuallakin Suomessa.

Soulareille on tärkeää puhaltaa yhteen hiileen ja edistää naisyrittäjien sekä naisten keskinäistä yhteistyötä. Yhteistyöllä luodaan positiivista flowta ja energiaa. Katsku ja Eve ovat olleet mukana naisille suunnatussa hyväntekeväisyystoiminnassa. Soularit ovat esimerkiksi tukeneet syöpäsäätiö Roosa Nauhaa edistämällä liikunnan ilosanomaa Roosa Nauha tapahtumissa sekä laatineet Roosa Nauha jumppavideon.

 

Evelina ”Eve” Lorek
Omistaja, taloushallintovastaava

Valovoimanen viihdyttäjä ja sporttinen motivaattori! Eve on innostava ja vauhdikas persoona, joka esiintyy aidosti koko sydämestään. Eve on luistellut ammattilaisjäillä pääroolissa Disney On Ice’ssa Euroopassa, Amerikan mantereilla ja Aasiassa.

Eve on opiskellut liikunnanohjaajaksi Haaga-Helia AMK:ssa sekä suorittanut lisäopintoja Granadan yliopiston liikuntatieteellisessä. Eve jatko-opiskelee työn ohella urheilubisnestä Haaga-Helian ylemmässä AMK:ssa englanninkielisessä koulutusohjelmassa; Master’s Degree Programme in Sport Development and Management. Eve on myös sertifioitu Life Coach ja NLP™ valmentaja.

Evellä on luistelun lisäksi kilpafitnesstausta; vapaaohjelma fitneksen SM-pronssi 2012 ja fitnessmalli finaalipaikka 2011.

Show-uran kohokohta on ollut tähtivalmentajan rooli Nelosen Dancing On Ice-ohjelmassa 2013, jossa Eve ylsi parinsa Arttu Wiskarin kanssa finaaliin asti. Lisäksi Eve on suorittanut Hengenpelastaja-tutkinnon Martina ja Hengenpelastajat 2.tuotantokaudella.

Referenssit:

 • Liikunnanohjaaja (AMK) – Haaga-Helia AMK
 • Sertifioitu NLP™-valmentaja & Life Coach
 • Granadan yliopisto (Espanja); koreografia tekniikka, rytmiikka, tanssi, kehonilmaisu & ilmaisutaito, improvisaatio, akrobatia
 • IKSA Kahvakuulakoulutus taso 1
 • Jorma Uotisen koreografia koulutus Svoli
 • Taitoluisteluvalmentaja I-taso STLL

Katarina ”Katsku” Lagus
Omistaja, ryhmäliikuntavastaava

Katarina on vuodesta 2001 toiminut ammattilaisena hyvinvointi-alalla. Loppumattomalla energiallaan hän inspiroi kanssaihmisiä nauttimaan liikunnasta. Katarina saa ihmiset tsempattua kohti tavoitteitaan, herättäen luottamusta ja lunastaen lupaukset.

Katarina on asiakastyön ammattilainen, joka myy palveluja ja johtaa projekteja. Katarina työskenteli (2007-2009) toimialapäällikkönä Finnbodylla sekä 2012-2013 LadyLine –ketjun Projektijohtajana. Tehtäviin kuului liikunta-alan tuotekehittäminen, myynti sekä tiimin kanssa yhteistyössä projektien kokonaishallinta ja toteuttaminen.

Myös kauneuspalvelut ovat Katarinalle tuttua: hän toimikin Hairstoren DermaTherapyClinic:in Brand Managerina.

”Innostun ja innostan. Minusta on hauska kokeilla uusia lajeja, joten autan sinut mielelläni uusiin haasteisiin.”

Referenssit:

 • Liikuntaneuvoja
 • FAF Aerobics instructor
 • FAF Personal Trainer
 • Fitness Pilates instructor
 • FAF Indoor Cycling instructor
 • Sertifioitu NLP™-valmentaja