Referenssit

Telia

SoulSisterz vastaa Telian henkilökunnan liikunta- ja työhyvinvointipalvelujen suunnittelusta ja toteutuksesta

thumbnail_telia_logo_360

 


 Trainer Lab

SoulSisterz järjesti 2013 yhteistyössä Trainer Labin kanssa Urban Caribbean Dance workshop koulutustapahtuman ohjaajille sekä ohjaamisesta ja tanssista kiinnostuneille. Kouluttajina toimivat mm. SoulSisterzin Evelina Lorek ja ”Mr. Boombastic” eli James Renaldo.

Workshop tarjosi laajan skaalan kuumimpia Karibian rytmejä: soca, kuduro, reggaeton, Jamaican dancehall reggaeta sekä uusia koreografia ideoita ja vinkkejä opetukseen. Opetus koostui tanssista ja koreografiablokeista, joita ohjaajat voivat käyttää omilla tunneillaan. James Renaldo aka ”Mr. Boombastic”  vastasi hikisestä, hotista ja energisestä tanssiosuudesta, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

Ilmaisutaidonkouluttajana toimi SoulSisterzin Eve.  Ilmaisutaidossa osallistuja pääsi teorian ja käytännön kautta harjoittamaan rohkeasti ja antaumuksella kehonilmaisua, tunnetiloja, ilmeikkyyttä ja esittämistä.

Koulutus oli kevään ehdoton ykkösuutuus!


Roosa Nauha- kampanja 2012

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjan teema vuonna 2012 oli liikunta. Soulsisterz toimi vahvasti teemamme esiintuojana mm. useissa erilaisissa tapahtumissa. Toteutimme yhteistyössä myös Roosa nauha -jumppavideon. Yhteistyö Soulsisterzin kanssa oli todella sujuvaa ja kaikin puolin onnistunutta! Evelina Lorek ja Katarina Lagus ovat ammattitaitoisia ja tekevät työnsä hyvin, hymyn ja ilon kera! Suosittelen heitä lämpimästi!

Mari Saari
Roosa nauha -kampanjakoordinaattori
Syöpäsäätiö

SoulSisterzin Katarina Lagus ja Evelina Lorek ohjasivat liikkeet Roosa Nauha jumppavideolla. Kampanjan teemana oli liikunta.


Zeeland

Viestintätoimistomme Zeeland  on toiminut Zumba Fitnessin PR-kumppanina Suomessa. Olemme järjestäneet SoulSisterzin kanssa lukuisia medialle suunnattuja zumba-aiheisia tilaisuuksia.  SoulSisterzin zumbaohjaajat Katarina ja Eve ovat olleet kullanarvoisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa on ollut miellyttävää toimia ja kaikki on sujunut kuin rasvattu. Voimme lämpimästi suositella SoulSisterziä yhteistyökumppaniksi!

Laura Cankar, Zeeland

viestintäkonsultti